1981 Chevrolet Scottsdale pick up

eier: Tom Arne Kvesetberg

 

 

Her fra midten av åttitallet. Pickupen var allerede lakkert i en uoriginal farge. Lurer på om den ikke originalt var grå og sølv?
 
Her er den etter en total opp-pusssing. Alt er lakkert, men den er nå blå der jeg mener den originalt var grå. Dekkdimensjon er 275 bak og foran ! Det er jo et krav fra biltilsynet med lik dimensjon rundt det hele. Foran er det to tommers drop spindler.
 
Her er sideprofilen etter. Kraftigere bøyle med støttestag har tilkommet.
Hjula er en del mindre enn originalt så den ser ikke så lav ut som den faktisk er...

 
Og her den høyere "før" sideprofilen. Felgene som er ut som cromespoke skal visstnok være originale sportsfelger.
 
Bilen er av den litt uvanlige Scottsdale utgaven (de fleste er Silverado) , hvilket innebærer mindre trekk innvendig og gjennomgående vinyl. Sofaen var vel hvit originalt. Fint å se at det sitter hvite belter i bilen.
 
Bilen hadde originalt en 350 Olds diesel motor. Den er byttet ut med en 6,2 Detroit diesel som jeg vet er kostet  på over 60 lapper. Her er det snakk om balansering, portmatching, Gale Banks Turbo osv.  Og det fungerer! Utrolig fin bil å dra tilhenger med. Tom er en mann som har ting i orden så det er vel ikke så populært å legge ut bilde av en så skitten motor ;-) hehe
 
Her kommer senkingen og de brede hjula til sin rett! Utfra merkene på skiltet ser det ut som den har vært i bruk noen år nå.