Garasjerunde feb. 2004

amcareiere: klubbmedlemmer

 

 

Kjetil Furuberg gjør en liten motorjobb på 500 cu inch motoren i sin 72 Cadillac Eldorado cab. Ujevn kompresjon på grunn av "brente ventiler" gjorde at Kjetil velger og overhale toppene i vinter. Dette innebærer skifting av ventilstyringer og slipe ventiler og ventilseter. Sverre på Solør motor gjør jobben.
 
Kjetil låner garasje hos Hans Olav Vårli. Han har skiftet clutch på sin 69 Corvette convertible. Headders og outsiders har også kommet på plass. Neste trinn er etter det jeg har forstått en gjennomgang av interiøret.
 
En som virkelig gjør en stor jobb i år er Cato Pettersen. Han har kjøpt en 47 Olds av Jon Grasto og har allerede gjort den plateren og fått på ny lakk i originalt mønster. Han har i tillegg kjøpt stoff av originaltype i USA og fått omtrekt interiøret. som ikke det er nok er det masse ny krom, nye gummilister og et spesialbestilt originalt elektrisk anlegg fra USA...
 
Cato er nøye så her er det ikke noe hastverksjobb. Mange timer i garasjen hver dag må til for å gjennomføre en så omfattende jobb på en vinter.
 
Stein Erik Narvesens Corvette er for tiden til lakkering hos Cato. Stein Erik har vært med å slipt en del, men Cato skal gjøre hovedjobben.
 

Om det er andre i distriktet som ønsker besøk er det bare å kontakte webUansvarlig så kommer vi innom en tur med kameraet!