Vi har et forum, men der har det ikke vært den helt store trafikken...

Vi anbefaler at man benytter de forum som allerede er etablert og aktive som f. eks:

   
 
 
 
http://www.moldestuket.com/forum/index.php
 
  Moldestuket er en kameratgjeng i fra Molde og omegn som liker lave biler med store hjul. Moldestuket ligner litt på det som en også har omtalt som «sarpestuket» (Sarpsborg). Moldestuket gutta har sin egen side: www.moldestuket.com , men den viktigste delen er forumet som det er linket til over her!  
 
 
 
   
 
Amcarforum.no kom i gang litt etter moldestuket sitt forum. Moldestuket er ikke bare for amcars slik som Amcarforum, hvilket også navnet tilsier. Mange av de samme medlemmene kan en finne på begge forumene.
 
 
   
 
Frantzen Racing er en webside drevet av Tommy Frantzen, inspirert av en amcarinteressert far. Per aka Percy. Forumet på deres side har etter hvert vist seg å være blant de mer aktive. Mye tullprat og en fleipete tone. Uhøytidelig slik at de fleste kan føle seg hjemme...
 
     
 
 
 
 
http://www.bilbygging.no/index.php
 
  8. november 2004 startet Amund B. og Truls G. bilbygging.no. Som de skriver selv: «Bilbygging.no er en helt ny nettside laget for og av folk i Norge som har sansen for oppbygning, ombygning, oppussing av alle type biler, også rørchassis og prototyper»
Seksjonen med Veteran/ Hot Rod er vel det som er mest interessant for oss.
 
 
     
 
http://jalopyjournal.com/forum/
 
  Jalopy journal sitt etterhvert kjente forum. Stedet å være for den som liker ol' skool og tradisjonelle rodder. Som de skriver selv: « Welcome to the THE H.A.M.B. - a community dedicated to spreading the gospel of traditional hot rods and kustoms to hoodlums worldwide»