Denne siden hører hjemme i rammen til ACCG (American Car Club Glåmdal
Hvis du har åpnet denne siden uten rammer trykk her

 

 

Cruisingen over for 2004

Vi sees vel i 2005

Vi møtes på gjestegården første onsdagen i måneden kl 20:00 unntatt når det er Amcar cruising. Da vi møtes utenfor Sofies kafe i gågata kl 19:00.

Tidligere års cruising er på egen side
Treffbilder har egen side...

1. september
Som forrige gang stod vi nå også foran Mega.
Her synes Vidars 54 Cadillac, Olds-Nilsen i 67 Olds, Cruiser-Stig i 67 Wildcat og Ole "the Prezident" i 65 Le Mans. Det var selvsagt flere biler. Også denne gangen var vi "flinke" til å cruise som bildet under viser... kanskje kommer flere bilder...
 
Cruiser of the Month Arve Bakken kjørte nedcabbet (her spottet fra 54 Cadillac)
 
11. august
På grunn av dårlig vær og dårlig oppmøte 4. august valgte vi å ta en ny cruising 11. august, som vi viser litt bilder fra her.
Fint vær, fine biler og bra oppmøte
 
Vidar Sæther møtte opp med sin fine 1954 Cadillac Coupe De Ville
 
Steinar Narvesen jobber stadig med å forbedre sin allerede "ferdige" 57 Chev 210
 
En  med rette stolt Stein Erik Narvesen (i hvit t-skjorte) er nå klar med sin 73 Corvette. Dette var premierevisningen for han ovenfor resten av gjengen. Masse positive kommentarer etter en meget godt utført restaurering var velfortjent. Ansvarlig for lakkering Cato Pettersen (ved siden av) ser også fornøyd ut.
 
Kermit Erikssson møtte som alltid opp med sin trofaste 68 Ford Galaxie XL
 
Stig forbedrer stadig sin 67 Buick Wildcat og møtte selvsagt opp. God Cruiser!
 
For å utnytte plassen parkerte noen litt bakover
 
Svein hadde taket oppe på sin 91 Corvette cab i varmen. Han hadde vel AC påslått...
 
Trond og Irene Furuberg kom i guttungene sin 71 Eldorado convertible, men hvor var medeier Tildrup?
 
Cato Pettersen kom i sin meget flott restaurerte 47 Oldsmobile, en bil som tåler å studeres. Her har Cato gjort en kjempejobb i vinter!
 
Her er rearview
 
Bjørn Sæther kom innom for anledningen i kona Yvonne sin 87 trans Am, så da fikk 57 Chevrolet'n hvile denne kvelden.
 
Narvesen far og sønn har her litt pause i cruisingen...
 
Moro for Stein Erik og ha Vetten klar. Gratulerer!
 
Kveldsbilder har sin sjarm, selv om de blir litt utydelige uten stativ...
 
Ser ut som Stein Erik kunne tenkt seg en F-body også...
 
5. mai
Narvesen (i 1956 Buick) var den første som dukket opp kl 5 på 7, men da han ikke så noen andre der reiste han igjen...
Håvard er den som først tar ut og sist setter inn Bilen, så her er det snakk om å få mest mulig ut av sesongen. På årets første cruise night var han første fremmøtte.
I år var overraskelsen nye originale setetrekk på 65 Buick Skylark'n
 
En par oversiktsbilder etter at de fleste hadde dukket opp. Det er moro med en cruising der biler dukker opp etter hvert. en får da tid til å "fordøye" de enkelte bilene og bilene får litt mer oppmerksomhet. Tid til "juging" er det jo alltid.
 
To Cadillac'r mange av oss ikke hadde sett før dukket opp. 1956 og 1972 modell. Jeg husker dessverre ikke navnet på eieren til denne 1956 Limousine, men han har utrolig nok hatt en 56 Cadillac Limousine tidligere, og den var svart den også. Den han har er ifølge eieren i bedre tilstand en den forrige og har tidligere gått i Trondheim der den har fraktet kjente artister som BB King
 
Her er et annet flott nytt bekjentskap. Tor Egil Bekken ("Bekkan" på folkemunne) kjøpte høsten 2003 denne i Bergen. Og han møte selvsagt opp på cruising. 1972 Cadillac De Ville'n ser ut som en fin velholdt originalbil, så her er det bare å polere, cruise og  kose seg.
 
Yvonne Sæther har endelig funnet en 3. generasjons F-body hun kan være fornøyd med. Forrige gang familien Sæther handlet bil ble det en 57 Chevrolet (delvis grunnet i at Bjørn hadde hatt en slik tidligere) 57'n har de fortsatt. Og nå da de skulle handle bil igjen var det jo naturlig at Yvonne fikk velge. De har tidligere hatt en 83 Trans Am som de likte så det ble en 3.gen F-body igjen. De måtte faktisk leite en stund for å finne en som var bra, hvilket de fant! Gratulerer!
 
Anders har også "kostet på seg i ungdommen" og i vinter importert en Chevrolet S-10 pick up. Den er kjøpt på Internett, og med firer er den tenkt å brukes som en fin bruksbil. Anders har en "off-frame" restaurert 68 GMC pick up, så det er vel ingen tvil om hva som gjelder for han. Han holder på med litt ombygginger av "ny-pick-up'n" for å få den gjennom Norske krav med dertil hørende permanente skilt.
Gratulerer Anders!
 
Stig har hatt av toppene på 430 Buick motoren i sin 67 Wildcat cab. Han benyttet samtidig anledningen til å lakkere motor og montere nye merker. At det har vært litt aktivitet i garasjen i vinter skal bilde nummer to illustrere. Ølboks og sneip inni bilen er avslørende. Det er hånda til Stig som her forsøker å fjerne bevis før fotografen får det dokumentert...
 
Oppsummeringen fra årets første cruising er dermed over og velykket var det. Om du ikke la merke til den Trans Am som hadde parkert midt på "fotgjenger-overgangsfeltet" var du nok mer opptatt av å se på biler enn omgivelsene hvilket må sies være bra! hehe
"Cruiser of the month" for mai deles ut på neste cruising 2.Juni MØT OPP!
 
 
 Denne siden hører hjemme i rammen til ACCG (American Car Club Glåmdal
 Hvis du har åpnet denne siden uten rammer trykk her