Gutta på tur USA -2008 del 2

 

Hei igjen.

På vår vei fra Minneapolis til Milwaukee, Wisconsin, fikk vi øye på noen veteranbiler som stod parkert ved en gammel brannstasjon, Vi stoppet og kom i prat med eieren, og han tok oss med inn i den nedlagte butikken han hadde ominnredet til et slags bilmuseum for luksusbiler fra 1920 og 30 tallet, i tillegg til at han bodde der med hele familien. Den mest vanlige bilen han hadde, eksisterer det i dag 14 ex av. Den mest sjeldne fins bare i ett ex.

Etterpå dro vi videre mot Milwaukee og Miller bryggeriet og Harley Davidson fabrikken der. På begge plasser var vi med på en guidet tur rundt facilitetene. Siden Miller-turen inkluderte en del smaksprøver, hadde det trolig vært lurest å ta turene i motsatt rekkefølge av hva vi gjorde.

I dag gjorde vi en sving innom Flint, Michigan og besøkte Buick museet der, og studerte noen av eksperimentbilene deres fra 50 0g 60 tallet på nært hold.

Etterpå kjørte vi via Detroit (kom for sent til å rekke Henry Ford Museet som stenger kl.17.00) og ned til Toledo, Ohio.

Her håper vi på å få tak i noen SSR-deler i morgen.

Mvh. Kristian, Stig, Frank og Steinar

PS. Vi kjørte langs Woodward Ave. inn i Detroit, og det er den eneste plassen vi har vært så langt, der det har stått parkert kompressormatede muskelbiler langs gata! DS.

 

Det var bildene fra del 2

 

 
Her er del 1 og her er del 3